Groen Bedrijf Wim Wagenaar
Veerseweg 68 A, 4351 SG Veere. , Tel. 0118 502145.   e-mail:info@wimwagenaar.nl26-02-2011.

Openingstijden: 
let op !!! Maandag gesloten !!!

Dinsdag t/m Zaterdag, non stop; 9.00u tot 17.30u.
Januari : is de kwekerij gesloten.
Februari:
bij vorst en slecht weer gesloten, bij mooi weer en geopend hek open….

Per 1 Maart weer geopend.

 

 
Goeiendag beste Tuunmensen,

Beste klanten,

“Langs het tuinpad van mijn vader, zag ik de hoge bomen staan,
ik was een kind en wist niet beter, dan dat het nooit voorbij zou gaan.”

Als u googled op youtube vind u waarschijnlijk de mooie versie van dit lied van Wim Sonneveld (ik durf het er hier niet op te zetten vanwege auteursrechten en zo, anders zou ik het doen, dan hoefde u maar te klikken). De tekst van dit lied borrelde onlangs in mij op en hoewel ik het lied al veel langer ken, raakte het ineens een diepe snaar.
Ik loop, als zijn dochter, tegenwoordig regelmatig ‘langs het tuinpad van mijn vader’ …. net zoals wij er met papa liepen, nog niet zo heel lang geleden, toen alles nog gewoon was, en we altijd samen even naar achter kuierden en ondertussen het leven doornamen. Natuurlijk vergezeld van zijn twee trouwe viervoeters waar onze kinderen dan ballen voor weggooiden, en meestal tegemoet getrippeld door een dozijn kippetjes.

Nu loop ik er alleen of met andere familieleden. We missen hem. Hij is ons zo snel ontglipt dat we er allemaal nog beduusd en emotioneel  van zijn. En toch, zijn tuinpad is er nog, zijn tuin ook… Soms als ik opkijk dan zie ik hem ineens net om het hoekje kijken. Voor mij is mijn vader er nog steeds; hij leeft voort op zijn tuin...het zachte en zorgzame, het eigenwijze, het eenvoudige  van hem is allemaal tastbaar aanwezig in zijn tuinderij. Lieve Wim, lieve pap, voor ons ben je toch niet Úcht weg.

Wij willen langs deze weg namens de familie iedereen bedanken die een kaart heeft gestuurd of op een andere wijze heeft meegeleefd. Het heeft ons erg goed gedaan en ontroerd om te merken hˇe geliefd Wim was.

Het leven gaat door. En de kwekerij ook. Velen van u hebben zich in de afgelopen periode al dan niet hardop afgevraagd wat er nu met de kwekerij zal gaan gebeuren. Welnu,  de kwekerij gaat door en als dochter van Wim zal ik mij inzetten om dat zo goed mogelijk  te doen.  We zullen u via de site en via tuunproat op de hoogte houden van alle verdere ontwikkelingen.

Van de week sneeuwde het nog en wat was het koud! Maar dat kan zomaar ineens omslaan in een aangenaam voorjaarszonnetje. De voorjaarsstemming hebben wij voor volgende week besteld want wij zullen de kwekerij openen per:

dinsdag  1 maart 2011

met veel vrolijke vroege voorjaarsbloeiers

zoals violen en primula’s (voorzichtig met deze laatsten met nachtvorst!) En natuurlijk is er al veel meer om van te genieten in de tuin. Mooi in bloei op dit moment staat de Hamamelis. En volop in de knop op feestelijk uitbarsten staan Camellia’s.

Wij zouden graag met u als vaste klant van mijn vader kennis maken.  Of U als nieuwe klant op de kwekerij verwelkomen. Hoe het ook zij, wij heten u van harte welkom om met ons mee te wandelen langs het tuinpad van mijn vader om te genieten van alles wat daar in de loop van het seizoen allemaal tot leven komt.

 
 
met vriendelijke groet,
en tot ziens op Kwekerij Veerseweg,
Annette  wagenaar.

p.s.
heb je vrienden of kennissen die wellicht interesse hebben in dit ouderwetsche bedrijf ?   

doe dan a.u.b. wat hieronder staat......
 

   naar inhoud      vorige pagina       volgende pagina  

mail het adres van deze site naar vrienden en kennissen !!!